Hvordan laste ned

Hvordan laste ned din russelogo?

Vi har gjort det både enkelt og raskt å laste ned deres russelogo. Både tidligere revisjoner, og flere versjoner (bannere, til genser etc). For å assistere dere ekstra har vi laget denne guiden.

Logg på

Kontrollpanel

Mine bestillinger

Laste ned grafiske produkter

Eller "vis" for å åpne alle versjoner.

Hvordan laste ned din russelogo?

Vi har gjort det både enkelt og raskt å laste ned deres russelogo. Både tidligere revisjoner, og flere versjoner (bannere, til genser etc). For å assistere dere ekstra har vi laget denne guiden.

Logg på

Kontrollpanel

Mine bestillinger

Laste ned grafiske produkter

Eller "vis" for å åpne alle versjoner.

Logg på

Først og fremst må du logge inn på kontoen du kjøpte produktene dine med. Om du ikke er registrert har du heller ingen produkter. For å kjøpe våre produkter må det opprettes en konto. Dette gjøres enten i betalings fasen eller tidligere på eget intitiativ. Du kan logge inn her, eller hvis du har glemt passordet kan du trykke her og hvis du ønsker å opprette en konto trykker du her

Kontrollpanel

Kontrollpanelet dit er hvor du kan først og fremst gjøre alle endringer knyttet til din konto. Det er også en rekke andre funksjoner der, blant dem er mulighet til å laste ned produktene dine. Vi oppfordrer til å gjøre dere kjent med menyen slik at du har full kontroll på din konto. Du kan klikke her for å komme til kontrollpanelet.

Mine bestillinger

Når du er inne på dit kontrollpanel, kan du trykke deg videre i menyen på fanen "Mine bestillinger". Der vil du se et liste resultat av dine tidligere bestillinger. Det vil også stå om bestilling er fullført, under behandling osv. Trykker du på "vis" vil du se alle revisjoner for den aktuelle bestillingen. Trykker du på "last ned" vil du kun laste ned det som ble sist opplastet til deres konto. NB: Det kan være dere har bestilt banner, og da må dere trykke vis for å få lastet ned denne versjonen.

Last ned

Last ned dine grafiske elementer. Hvis logoen er ferdig behandlet kan du laste ned deres russe-logo.

Logg på

Først og fremst må du logge inn på kontoen du kjøpte produktene dine med. Om du ikke er registrert har du heller ingen produkter. For å kjøpe våre produkter må det opprettes en konto. Dette gjøres enten i betalings fasen eller tidligere på eget intitiativ. Du kan logge inn her, eller hvis du har glemt passordet kan du trykke her og hvis du ønsker å opprette en konto trykker du her

Kontrollpanel

Kontrollpanelet dit er hvor du kan først og fremst gjøre alle endringer knyttet til din konto. Det er også en rekke andre funksjoner der, blant dem er mulighet til å laste ned produktene dine. Vi oppfordrer til å gjøre dere kjent med menyen slik at du har full kontroll på din konto. Du kan klikke her for å komme til kontrollpanelet.

Mine bestillinger

Når du er inne på dit kontrollpanel, kan du trykke deg videre i menyen på fanen "Mine bestillinger". Der vil du se et liste resultat av dine tidligere bestillinger. Det vil også stå om bestilling er fullført, under behandling osv. Trykker du på "vis" vil du se alle revisjoner for den aktuelle bestillingen. Trykker du på "last ned" vil du kun laste ned det som ble sist opplastet til deres konto. NB: Det kan være dere har bestilt banner, og da må dere trykke vis for å få lastet ned denne versjonen.

Last ned

Last ned dine grafiske elementer. Hvis logoen er ferdig behandlet kan du laste ned deres russe-logo.
Kontrollpanel
Mine bestillinger

Les mer om brukerprofil