Betalingsformer

Fire betalingsformer

Hos Prebendesigns kan du betale på flere måter. For at det skal være enklest for deg har vi laget dette innlegget slik at du kan bli kjent med betalingssystemet vårt.

Apple Pay

Stripe

PayPal

Direkte bankoverføring

Apple Pay

Stripe

PayPal

Bankoverføring

Stripe

Stripe er et betalingsverktøy som gjør det veldig enkelt for deg som kunde - ved at du kan direkte legger inn kortet slik du ville gjort på andre netthandler. Dette er en trygg og sikker metode for deg som ønsker en effektiv, enkel og trygg måte å betale for produktet/ene. Stripe kan du gjerne lese mer om her

Apple Pay

Apple Pay er tilgjengelig for de av dere som har mulighet til å bruke Apple pay. Hvis du er innlogget med en MacBook, iPhone osv - med aktiv fungerende apple pay bruker. Denne løsningen vil vise seg om den er tilgjengelig for deg, og er en ekstremt enkel måte å betale på. 

PayPal

PayPal er et verdens kjent betalingssystem for alle, som byr på en rekke funksjonalitet og sikkerhet. Du kan benytte egen konto med saldo, direkte betaling via kort, eller som en gjestebruker. Vi har PayPal som et av betalingssystemet på prebendesigns.no fordi den er veldig enkel å bruke, og vi vet at mange av dere som er interessert i våre produkter har brukt/ bruker PayPal i det daglige. 
Du kan gjerne lese mer om paypal her

Bankoverførng

Direkte bankoverføring er en annen betalingsform hos Prebendesigns. Denne løsningen har vi inkludert for å gjøre det ekstra trygt for de av dere som ønsker å benytte bankkontonummer som overføring istedenfor nettløsninger.